Saltar al contingut Saltar a la navegació

DEMO_8. Taller amb David Bestué

Participants: Judith Farr, Gerard Calderón, Laura Justribó, Luis Alberto Sancho, Adam del Desert, Aka Modesto, Guada Amongero i Yolanda Maricel

L’objectiu del taller és exposar una sèrie de conceptes que tenen a veure amb la manera d’afrontar la nostra pràctica artística. M’agradaria plantejar un conjunt de preguntes relacionades amb la consciència del material, l’ús del llenguatge o les temporalitats de cada obra. Intentaré contextualitzar aquestes qüestions amb exemples de diferents disciplines i amb la realització d’exercicis pràctics.

David Bestué (Barcelona, 1980) és un artista visual interessat en les relacions entre l’art i l’arquitectura. Ha dut a terme treballs sobre Enric Miralles i la història recent de l’arquitectura i l’enginyeria a Espanya. Un altre dels seus focus d’interès és la relació entre l’escultura i el llenguatge, visible en algunes de les seves exposicions, com «Pedres i poetes», a la galeria Estrany de la Mota (Barcelona, 2013); «Realisme», a la Capella (Barcelona, 2014); «La España moderna», a García Galería (Madrid, 2015), i «Rosi Amor», al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (Madrid, 2017).