Saltar al contingut Saltar a la navegació

Grup de lectura sobre art contemporani. Segona edició

Aquesta activitat neix de la voluntat d’acostar a un públic al més ampli possible reflexions que han dut a terme diferents especialistes al voltant de la creació actual i la cultura contemporània. Els textos que hem escollit pertanyen a assaigs, catàlegs, antologies o monografies.

La dinàmica que volem instaurar en aquest grup de lectura és el debat i la reflexió col·lectiva, que es combinarà amb el descobriment i acostament individual que cadascun dels participants farà de les lectures que anem proposant.

Per a aquesta segona edició hem decidit estructurar les sessions en dos blocs que aniran en paral·lel a algunes de les exposicions de la Panera.

El primer bloc, sota el títol Gènere, cyborgs i bogeria, prendrà com a punt de partida l’exposició Marina Núñez. Portes obscures, que abordarà la condició femenina i les transformacions dels cossos a partir dels avenços tecnològics.

El segon bloc, sota el títol L’estatut de la imatge en les arts visuals, prendrà com a punt de partida alguns dels treballs que es mostraran en les successives exposicions.

Les sessions de debat estaran conduïdes per Antoni Jové, historiador de l’art i coordinador d’exposicions de la Panera, i puntualment comptarem amb sessions que estaran dirigides per artistes, crítics d’art o professors universitaris. Marina Núñez dirigirà la sessió del 6 de febrer de 2008.

Dades pràctiques:

Dia: dijous (excepte dues sessions que es faran en dimecres)

Hora: 18.30

Durada: 1 h 30 min

Calendari:

Dj. 10 de gener / Dj. 24 de gener / Dc. 6 de febrer / Dj. 21 de febrer / Dj. 6 de març / Dj. 20 de març /Dj. 3 d’abril / Dj. 17 d’abril / Dc. 30 d’abril / Dj. 15 de maig / Dj. 29 de maig / Dj. 12 de juny

El nombre de participants queda fixat en 15 i la inscripció s’ha de fer al Centre d’Art la Panera fins el dia 8 de gener de 2008.