Saltar al contingut Saltar a la navegació

L’autorretrat

El proper 9 de juny a les 18 h, el Centre d’Art la Panera acull la presentació de la proposta pedagògica L’autoretrat. Aquesta proposta sorgeix del grup de treball que neix a partir de la llicència d’estudis retribuïda concedida pel Departament d’Educació a la professora Eloïsa Valero Antón durant el curs escolar 2006-2007.

L’autoretrat consta de 24 propostes pedagògiques, presentades en forma de fitxes, adreçades a l’alumnat i al professorat d’educació visual i plàstica d’ESO i batxillerat de les arts plàstiques, imatge i disseny.

Al voltant del tema de l’autoretrat, la proposta pedagògica pretén estimular l’alumnat a l’apreciació dels nous models aportats per les manifestacions artístiques contemporànies i desenvolupar noves maneres de representació/interpretació de la realitat. Les fitxes inclouen exemples del treball d’alumnes realitzats durant el curs escolar 2008-2009.

Així doncs, sota un plantejament interdisciplinari, les propostes es concreten al voltant dels conceptes: la definició d’un mateix, la deconstrucció de la pròpia imatge i les formes i els materials que parlen. S’hi inclouen diferents nivells de dificultat.

Fitxers