Saltar al contingut Saltar a la navegació

Taller Avis i Nèts

Dimarts 15 abril de 2014

Des del Centre d’Art la Panera us convidem a gaudir d’unes visites intergeneracionals, unes activitats adreçades a avis i néts, amb l’objectiu de donar a conèixer l’espai i els tallers que s’ofereixen des del Servei Educatiu. Conjuntament amb l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida realitzem aquestes trobades, en les quals grans i petits podem compartir experiències; visitar la mostra «Pera llimonera», a l’espai miniPanera, i aprendre nous processos creatius per gaudir en família.

«Pera llimonera» ens obre camí per analitzar el nostre territori i repensar les fruites del camp des del disseny, l’animació o els llibres. Conèixer millor la biodiversitat de l’hort de Lleida i quines són les varietats locals del nostre territori ens aproparà a treballar la creativitat a partir de les fruites i verdures.

Després de visitar l’espai miniPanera, us proposem un taller de mones de Pasqua. Per Setmana Santa, els padrins regalen les mones als seus néts; aquesta vegada us animem a fer-la junts. Amb ingredients propis de l’hort, crearem unes mones creatives i molt dolces!!!Edats: 5-8 anys

Horari: 11-12:30h

Lloc: La Panera

Preu: 5€

Data límit inscripció: 12 abril. Places limitades

Inscripcions: educaciolapanera@paeria.es 973262185