Saltar al contingut Saltar a la navegació

TALLER D’ARTISTA A CÀRREC D’ANA GARCIA-PINEDA DIA DE MERDA

Seguint la línia del taller amb Juan Pérez Agirregoikoa, organitzem un nou taller per a joves, en aquest cas sota el guiatge d’Ana Garcia-Pineda, la qual, per a aquest taller, pren com a punt de partida el fet de poder equivocar-se per explorar com l’error pot esdevenir un motor per a la creativitat.

Ana Garcia-Pineda és una artista que, malgrat la seva joventut, és a les millors galeries de Barcelona i recentment ha exposat a la Fundació Joan Miró. La seva obra és present en col·leccions importants de l’Estat espanyol, com el Centro de Documentación MUSAC, el Centre d’Estudis i Documentació MACBA, la Fundació Bancària "La Caixa", Cal Cego Col·lecció, la Fundació Banc Sabadell, la Fundació Corominas, la Fundació Guasch Coranty, FRAC Corse, el Centre d’Art La Panera o el Patronat de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

El plantejament del taller sorgeix de reflexions que l’artista es fa al voltant de la creació i la seva relació amb l’acceptació de l’error:

Tener ideas responde a la misma lógica que el sistema digestivo. Para que algo salga, otro algo debe entrar y mezclarse contigo. Una parte de lo que comes se convertirá en el motor del cuerpo; el resto será una mierda. La mierda es inevitable. Sin ella, morimos. Pisarla puede parecer opcional, pero es difícil estar siempre atento.

Tener un día de mierda es una mierda. Pero los días de mierda son muy útiles. Cuando pasa el tiempo sirven para reírse, para sentirse mejor (por comparativa)… Los días de mierda son un material muy preciado por los artistas atormentados. Pensad en todo el talento que ha salido de las putadas.


Dimarts 12 i dimecres 13 de juny, de 17.30 a 19.30 h

Edat: de 14 a 20 anys

Preu: gratuït

Inscripcions: places limitades

Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a

educaciolapanera@paeria.cat