Saltar al contingut Saltar a la navegació

Tallers d’estiu 09

PUBLICA’T!

DIES: 1 i 2 de juliol de 2009
HORARI: de 10 a 13 h
EDAT: de 9 a 12 anys
PREU: 5 €
PLACES LIMITADES

Descobrirem com mitjançant el llenguatge del còmic podem manipular significats i aproximar-nos als processos que Francesc Ruiz utilitza en la seva exposició Big Bam. El taller planteja com poder fer un llibre d’artista mitjançant històries verídiques i també inventades tot manipulant la realitat en una maqueta en forma de publicació, autoproduïda pels participants.

CV Jordi Antas. Artista i educador artístic. Membre de l’equip gestor de l’entitat Experimentem amb l’Art, des del 2004 treballa coordinant projectes expositius i educatius.
Membre de l’equip gestor de la Sala d’art jove de la Generalitat de Catalunya la temporada del 2008.

Com a  pràctica artística i expositiva cal destacar, la presentació amb el col·lectiu Zink Tank d’Àlbum de Pedro, al centre d’art la Panera / l’exposició Building Societies al centre d’art la Panera / cicle Obsessions a l’aparador del Museu Abelló de Mollet del Vallès / exposició Situació Lleida al centre d’art La Panera / cicle Interferències 05 i 08 a Terrassa / Només ho fem per tu, premi Miquel Casablancas 2006.XAPING!

DIES: 8 i 9 de juliol de 2009
HORARI: de 10 a 13 h
EDAT: de 9 a 12 anys
PREU: 5 €
PLACES LIMITADES

El taller Xaping! consistirà en la realització de diverses xapes. A través d’una sola imatge de 36 mm de diàmetre, els participants d’aquest taller explicaran quelcom que descriguin o amb què s’identifiquin, com si es tractés d’una carta a través de la qual expliquen a un amic desconegut una mica sobre ells mateixos mitjançant una imatge.

Una vegada realitzada la xapa, s’enganxarà en una postal de tal manera que tots rebran a casa seva una postal/xapa per correu postal.

CV Albert Cano i Alexis Barroso són membres d’Adicciones Porquesí. Es dediquen a l’autoedició col·lectiva sense ànim de lucre, que recupera el gust per l’ús del correu tradicional com a mitjà de difusió, a l’edició de petites peces en formats de paper estàndard amb missatges variats per a gustos variats, directes a la teva bústia per a un grup d’afortunats addictes. http://www.adiccionesporquesi.net/