Saltar al contingut Saltar a la navegació

Cesc Grané. Amics de pas

Instal·lació permanent a Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Lleida

INAUGURACIÓ "AMICS DE PAS" de CESC GRANÉ dimarts 6 d’OCTUBRE A LES 13.30H 
Organitza: Centre d’Art la Panera i Hospital Universitari Arnau de Vilanova 
Col•labora: Fundació Banc Sabadell 
PROGRAMA Art Contemporani a l’hospital 2015 

Aquest projecte pren com a marc de referència els programes d’art contemporani que es realitzen en els hospitals francesos, des de l’any 2000, sota el nom d’“Art et Hôpital” realitzats a partir d’un conveni entre els ministeris de Sanitat i Cultura de l’estat francès.

Aquest programa vol consolidar la col•laboració entre el Centre d’Art la Panera i els Centres sanitaris de la ciutat de Lleida, en especial l’Hospital Arnau de Vilanova. Planteja desenvolupar un projecte conduït per una artista, per tal d’apropar l’art contemporani i les pràctiques artístiques actuals als usuaris d’un equipament hospitalari. 

El projecte "Amics de pas" neix de l’exposició que es presenta al Centre d’Art la Panera, titulada «Making Friends», per realitzar una extensió en forma d’intervenció permanent a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. P er fer la intervenció en un context hospitalari, Cesc Grané, ha partit de quatre temes, l’espai, el mar, el cel i i el bosc, que li serveixen com a teló de fons per a la incursió de la seva particular iconografia, formada per singulars personatges, amb els que vol convidar a l’espectador a imaginar móns fantàstics i divertits, pensats expressament per a quatre zones de l’hospital, que tenen en com a característica comuna, l’atenció als infants: Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia, Urgències Pediatria i Consultes externes. 

Fitxers