Saltar al contingut Saltar a la navegació

SABINA KIPARA 2022

dilluns 13 setembre 2021

Dissenyo tipografies i desenvolupo estratègia de marca tipogràficament coherent. Les formes de les lletres ens conten històries, són la veu escrita del món que ens envolta. Cada marca té una veu única i la meva missió és identificar-la i implementar-la en la construcció de les lletres.

Abans de començar el meu estudi, Kipară Studio, vaig adquirir deu anys d’experiència en diverses empreses reconegudes, com ara McCann Erickson Bucharest, Series Nemo (estudi de disseny espanyol amb reconeixement internacional) i Monotype, la biblioteca de fonts més gran del món. Actualment, ofereixo els meus serveis especialitzats a agències, estudis de disseny i foses de tipus internacionals.

Com a dissenyadora en plantilla a Series Nemo, he desenvolupat la tipografia Aura, que va rebre l’Or a Anuaria – Premis Nacionals de Disseny Espanyol (2016). La tipografia Rosella dibuixada a Monotype va ser un best-seller l’any de llançament (2018). 

Des de 2020 formo part de l’equip de professors de l’escola LaBasad Barcelona, on imparteixo l’assignatura de tipografia per al Màster de Challenging Branding. 

Visita la seva web.

01_Juguetoria_SanGregorio_laPanera_Oct22.jpg