Saltar al contingut Saltar a la navegació

“Els residus a l’aula”

Dimarts, 27 de novembre de 2012

El Centre d’Art la Panera ha participat com a formador del curs “Els residus a l’aula” en la sessió "Residus i Art: Més enllà de la reutilització de residus a les activitats plàstiques", que organitza la Regidoria de Medi Ambient i Horta de l’Ajuntament de Lleida

Aquesta sessió constà de quatre presentacions, la primera ens apropà a la relació entra art contemporani i conscienciació medioambiental des dels anys 60 fins a l’actualitat a càrrec de Roser Sanjuan del Centre d’Art la Panera.

A continuació es presentaren dos projectes sorgits a partir de l’exposició R+R+R A partir d’una obra de Curro Claret, que es realitza a la Panera.

Chus García de Oteyza, professora Jesuïtes Lleida. Col·legi Claver-Raimat presentà un projecte realitzat  amb els alumnes a partir del treball de la diseñadora Vanesa Moreno i de l’artista coreana So Young Choi.

Mireia Porta i Dolors Bernal, ambdues alumnes de magisteri de la Universitat de Lleida representaren al grup d’estudiants que van crear diferents tallers per nens i nenes a partir de l’exposició R+R+R.

Per finalitzar, l’organitzadora del curs, Pietat Pizarro presentà bones pràctiques de reciclatge i activitats plàstiques realitzades durant el curs 2011-2012 per l’Escola Bressol Josep Borràs i el CEIP La Mitjana.