Saltar al contingut Saltar a la navegació

CONVOCATÒRIA OBERTA DE LES BEQUES ART I NATURA A LA CREACIÓ 2021

FINS EL 02.08.2021 A LES 14 H

El Centre d’Art la Panera convoca anualment les Beques Art i Natura a la Creació, en col•laboració amb el Centre d’Art i Natura de Farrera, el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la Fundación Cerezales Antonino y Cinia de Cerezales del Condado, per tal de promoure la investigació i la creació en el camp de les arts visuals.

Els dos projectes guanyadors gaudiran de dos mesos d’estada en el Centre d’Art i Natura de Farrera, més 4.000 euros de suport a la producció per cadascú. El termini de presentació d’originals que concursen a les Beques Art i Natura a la Creació finalitza el 2 d’agost de 2021 a les 14 h. El veredicte es farà públic el dia 13 de setembre. Els projectes guanyadors de les beques Art i Natura a la Creació seran presentats a Farrera dins l’any de la convocatòria i, en els anys consecutius, al Centre d’Art la Panera.

 

IMPORTANT:

Ateses les circumstàncies d'excepcionalitat i les limitacions d'atenció presencial a l'Oficina municipal d'Atenció ciutadana (OMAC) de l'Ajuntament de Lleida causades per la crisi de la COVID-19, ES RECOMANA la presentació dels projectes que optin a la beca SIGUI PREFERENTMENT per CORREU POSTAL a l'adreça de l'OMAC, Rambla Ferran n.32, 25007 Lleida dins del termini establert i atenent les indicacions corresponents recollides en la convocatòria respectiva, atès que el lliurament presencial només serà possible amb cita prèvia, que caldrà assegurar amb molta antelació perquè el número de torns és limitat. En el cas d’enviaments internacionals, es pot enviar el projecte a l’adreça de correu electrònic següent: comunicaciolapanera@paeria.cat 

 

Jurat:

Pere Bascones, president de l’Associació d’Amics del Centre d’Art i Natura de Farrera; Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí; Cèlia del Diego, directora del Centre d’Art la Panera de Lleida iAlfredo Puente, curador de la Fundación Cerezales Antonino y Cinia.

Fitxers