Saltar al contingut Saltar a la navegació

Festa dels amics amb Martí Guixé

El proper 18 de desembre a les 19:30h, l’artista Martí Guixé realitzarà una presentació del projecte Park Life, exposat a la Planta 1 del Centre d’Art la Panera des de l’1 d’octubre de 2009 fins el 6 de gener de 2010.

Durant la visita, es podrà realitzar un tast de l’ hidromel realitzat durant l’exposició a partir de l’obra  PARK LIFE #013. Hidromel Factory (2009), una peça produïda amb motiu de l’exposició Park Life, pel Centre d’Art la Panera i l’ Espai Zer01 (Olot).

Aquesta obra consisteix en una taula equipada amb tots els elements necessaris per la producció d’hidromel o aiguamel (vi de mel), la primera beguda alcohòlica que es coneix i que s’obté mitjançant la fermentació de la barreja d’aigua amb mel amb addició posterior de diverses espècies com ara nou moscada o canyella i de la què se n’han realitzat un total de 50 ampolles.

Es prega confirmar assistència abans del proper 15 de desembre, ja sigui a través de l’adreça de correu electrònic amicslapanera@paeria.cat o per telèfon al 973262185.

festa marti 2