Saltar al contingut Saltar a la navegació

Jardí Vertical

11 de maig de 2013

«Jardí vertical 2013» és una acció que es va realitzar l’11 de maig al Centre d’Art la Panera. Es tracta d’un projecte organitzat per La Guerrilla del Gilda, el Centre Assistencial Sant Joan de Déu i el Servei Educatiu de la Panera.

El Centre d’Art la Panera, conjuntament amb els usuaris del Centre Assistencial Sant Joan de Déu, treballa per oferir un espai de trobada a partir de l’art, la creativitat i la realitat que ens envolta. Una mostra d’això és el projecte «Art i ganxet», una proposta que segueix en actiu, i que ens permet apropar-nos a l’art urbà a partir de conèixer artistes i participar en diverses instal·lacions al carrer, a la vegada que retomem al ganxet per conèixer nous dissenys que cobreixin les necessitats actuals.

L’acció «Jardí vertical» era oberta a tothom. Qui ho volgués podia participar en la realització de la instal·lació, teixint una bosseta. Aquest moment del projecte va ser força interessant, ja que hi van participar diverses entitats i col·lectius de Lleida, que van aconseguir dissenys molt diferents i personals. En definitiva, és un projecte que teixeix un camí per a la inclusió dels col·lectius amb discapacitat, que es fa explícit en observar aquestes imatges i preguntar-nos: qui ha teixit què? Tots diferents són ; però, a la vegada, tots són iguals.