Saltar al contingut Saltar a la navegació

Mitjanit a la ciutat

A cura de José Miguel G Cortés

En el transcurs de la nit, la ciutat es transforma, es converteix en d’altres, en ciutats múltiples i diferents que, sovint, passen desapercebudes. Així, l’espai, el moviment, les relacions, els llocs... es perceben de manera diferent de l’habitual. Succeeix com si els territoris de la nit fossin un altre estat de la ciutat, de la vida, de les relacions i dels encontres possibles.

Potser serien moltes les representacions que podríem oferir sobre aquesta temàtica, però el projecte expositiu “Mitjanit a la Ciutat” tracta de trobar, d’endevinar, de quin mode la nit es generadora d’un nou imaginari urbà amb els seus codis, les seves experiències i les seves fronteres més o menys específiques.

A l’exposició “Mitjanit a la Ciutat” les obres d’artistes com Ignasi Aballí, Juan Pablo Ballester, Jean Marc Bustamante, Ergin Çavusoglu, Carles Congost, Gregory Crewdson, Alicia Framis, Carlos Garaicoa, Carmela García, Nan Goldin, Carlos Pazos, Felix González Torres, Azucena Vieites, Massimo Vitali o Begoña Zubero es relacionen amb fotogrames de molt diverses pel·lícules i fragments de diferents novel·les per a donar una visió el més àmplia possible d’allò que pot ser la Mitjanit a la Ciutat.

Tertúlia Mitjanit a la ciutat
Programa Cabaret Elèctric. ICAT FM
Divendres, 1 d’octubre, a les 22h.

Fitxers