Saltar al contingut Saltar a la navegació

Domestic Data Streamers

Domestic Data Streamers és un col·lectiu interdisciplinari format per Iolanda Monsó, Joan Planas, Alexandra de Requesens, Dani Llugany i Pau García, un col·lectiu jove, però amb una llarga trajectòria internacional, caracteritzat per la creació d’instal·lacions de dades en temps real als espais, que interaccionen amb les persones i amb allò que els envolta.

La seva metodologia s’ha basat en un projecte participatiu i de co-creació centrat en la investigació a través del disseny, amb els propòsits següents:

— Mapar emocionalment, des de la perspectiva dels pacients, les instal·lacions de radioteràpia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

— Co-crear una eina autònoma emprant el format d’una instal·lació artística que permeti la recol·lecció i visualització de dades.

Un cop avaluat l’impacte d’aquesta eina, es va creure convenient crear un segon recurs portàtil, que permetés al pacient endur-se’l a casa, sempre amb l’objectiu de millorar l’acompanyament emocional del pacient durant el seu tractament.

Fitxers