Saltar al contingut Saltar a la navegació

ABANS, TOT AIXÒ ERA CAMP.

PROGRAMA DE SEMINARIS DINS LES FORMACIONS ACCA 2022. AMB GEMMA CARBÓ I CARLES GUERRA

Abans, tot això era camp és el Programa de Formacions 2022 de l'Associació Catalana de Crítica d'Art (ACCA) que es desplega a través d'una sèrie de seminaris repartits per diferents centres d'art de Catalunya, amb l'objectiu de reflexionar sobre l'actualitat dels conceptes de ciutadania i territori, així com maneres alternatives de producció. Específicament, en la sessió al Centre d'Art La Panera, analitzarem determinades polítiques culturals desenvolupades a Catalunya i altres contextos amb la vocació de descentralitzar i articular el territori. Prenent com a antecedent les sessions dutes a terme prèviament, aquest seminari pretén fer un balanç de tot el debatut i fer-lo aterrar en l'àmbit de la gestió cultural, la curadoria i la pràctica artística.
Per fer-ho comptarem amb el testimoni de la gestora cultural Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, a l'Espluga de Francolí; i l'investigador i crític d'art Carles Guerra, que ha estat director de La Virreina Centre de la Imatge i la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Moderarà el debat, la crítica i comissaria Diana Padrón.

Aquesta sessió inclou una visita comentada prèvia a les exposicions del Centre d'Art La Panera.

Un projecte de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA), comissariat per Diana Padrón i Roc Domingo Puig. Amb la col·laboració de Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, ACVIC Centre d’Arts Contemporànies de Vic, Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona, Centri d’Art La Panera de Lleida, i l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) de la Generalitat de Catalunya. Imatge gràfica de Joana Capella Buendia