Saltar al contingut Saltar a la navegació

Acció del projecte de Domestic Data Streamers

El projecte Radiació+++ proposa treballar amb els pacients i el personal de l’Àrea d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, mitjançant un programa d’intervencions i tallers artístics. El projecte forma part de la convocatòria Componer saberes de la Fundació Daniel i Nina Carasso, i es durà a terme durant els anys 2017-2020. L’objectiu és visibilitzar el procés curatiu, generar un procés participatiu d’humanització de l’espai i apropar l’art contemporani a la comunitat hospitalària.

Domestic Data Streamers és un grup d’artistes i dissenyadors format per Joan Planas, Alexandra de Requesens, Dani Llugany i Pau García, un equip de creatius que han acceptat el repte de transformar dades sense processar en sistemes interactius i experiències. De trajectòria internacional i el seu èxit radica en la capacitat de barrejar tarannàs, combinar disciplines i ser molt originals.

DDS treballa el seu projecte a la Unitat d’Oncologia Radioteràpica des de gener de 2018. Durant el taller de dijous 24 de maig es crearà una obra interactiva única durant un procés de co-creació amb els pacients per generar coneixement mitjançant la visualització de dades i amb l’objectiu de descobrir què poden fer per millorar el pas dels pacients per les instal·lacions de radioteràpia. 

CONSULTEU EL PROGRAMA DEL PROJECTE

CONSULTEU LA WEB DEL DOMESTIC DATA STREAMERS

Dijous 24 de maig, de 15.30 a 17.30 h  Preu: gratuït  Inscripcions: places limitades  Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat