Saltar al contingut Saltar a la navegació

Art + reciclatge. Curro Claret. Taller de superherois.

A propòsit del Dia Mundial del Reciclatge i de la Nit dels Museus, es realitzarà un taller, adreçat a nens i nenes d’edats compreses entre els 9 i els 12 anys, al voltant de les possibilitats creatives que té el reciclatge, a càrrec de Curro Claret (Barcelona, 1968).

Aquest dissenyador ha treballat per a empreses i institucions com Camper, Massimo Dutti, Fad, Ajuntament de Barcelona, Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres. Ha realitzat conferències i workshops a Espanya, França, Dinamarca, Irlanda, Corea, Tailàndia, el Brasil, Cuba i els EUA. Els seus dissenys s’han exposat en diverses exposicions a Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Egipte, Israel, Corea, el Japó i els EUA.

TALLER DE SUPERHEROIS. La idea és que els nens (de 9 a 12 anys) pensin i s’imaginin algun tipus de superheroi compromès amb el medi ambient amb qui els agradaria convertir-se, com per exemple el superheroi que fa que hi hagi aigua per a tothom, el que és amic dels animals i la natura i els preserva de qualsevol agressió, el que procura que es tanqui el forat de la capa d’ozó, el que té el poder de netejar l’aire contaminat...

Després d’haver definit el superheroi, caldrà especificar quins seran els seus poders i com els utilitzarà; a la vegada, caldrà investigar com actuem contra aquests mals actualment, sense la intervenció dels nous superherois.
 
Per caracteritzar cada superheroi, els nens dissenyaran el vestit i els instruments que necessitin mitjançant els materials de rebuig que els proporcionaran al taller i amb tots aquells materials que també hagin portat (joguines i objectes trencats, caixes de cartró, llaunes i ampolles de plàstic reutilitzades, etc.).

Públic a qui va adreçat:
Nens i nenes de 9 a 12 anys 
Lloc on es desenvolupa:
Centre d’Art la Panera
Hores que dura l’activitat:
2 h
Preu que paga l’usuari:
Taller gratuït

Taller Curro 01