Saltar al contingut Saltar a la navegació

Bookcrossing 2011

Trenta-un centres i museus espanyols inundaran de llibres d’art les ciutats amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre.

S’uneixen en una experiència de bookcrossing en què «alliberaran» més de 2.500 volums relacionats amb diferents disciplines artístiques.


Per tercer any consecutiu un total de trenta-un museus i centres d’art contemporani espanyols compartiran el proper 15 d’abril, amb motiu del Dia Internacional del Llibre, una experiència de bookcrossing, o campanya d’alliberament de llibres, amb la pretensió d’«inundar» les ciutats amb volums sobre les diferents disciplines artístiques procedents de la borsa de duplicats de les seves respectives biblioteques. Els participants han previst posar en circulació més de 2.500 «llibres lliures» amb la intenció que aquells qui els recullin gaudeixin de la seva lectura i tornin a alliberar-los en un altre punt diferent del món. Tots els llibres alliberats estaran acreditats amb les seves etiquetes corresponents, contindran les instruccions necessàries per facilitar al lector la seva participació en la campanya i estaran registrats a la pàgina web www.bookcrossing-spain.com, en la qual els lectors podran indicar el lloc en què van trobar-ne cada exemplar i el lloc on el van alliberar. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sumar les biblioteques dels museus d’art en l’esforç per al foment de la lectura i, més concretament, en la difusió del coneixement de les diferents disciplines artístiques.

book1

Fitxers