Saltar al contingut Saltar a la navegació

Concert Arbol

Arbol presenta "You Travelled my Heart inside out", amb imatges de Testphase
A les 21 h
Preu: 5 €


Miguel Marin, músic sevillà establert a Barcelona, és un dels compositors més destacats de l’escena electrònica espanyola. Entre 1992 i 1996 va formar part de grups de gènere indie pop. Destaca la seva participació a “Compito”, del grup Sr. Chinarro. La seva entrada a Piano Magic, una de les bandes britàniques més reconegudes, va ser fonamental, amb la qual va arribar l’aclamat “Artist’s Rifles”. Col·laborador de realitzadors, coreògrafs (Erre que erre) i artistes com Bigas Luna, Leo Obstbaum o Jean Nouvel, és el responsable de nombroses bandes sonores per a cinema i teatre, així com de diversos muntatges sonors per a videoinstal·lacions. L’any 2002 va abandonar Piano Magic i va presentar el seu primer treball en solitari sota el nom d’Arbol”.  
En aquesta ocasió, Arbol presenta el seu projecte més recent, "You Travelled my Heart inside out", un viatge musical per ciutats europees al llarg de la darrera dècada. La posada en escena presenta col•laboracions d’altres músics com Suzy Mangion i Eri Makino (veu), Sarah (violí), Bjort (violoncel), Jordi Saludes (electrònica) i Testphase (visuals).

Concert organitzat pel Centre d’Art la Panera amb la col·laboració de les AMP (Accions Musicals Permanents) de l’Ajuntament de Lleida.

Concert Arbol