Saltar al contingut Saltar a la navegació

CONÈIXER CREADORS I CREADORES CONTEMPORANIS COM A ESTRATÈGIA PER A DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT

Des de l’octubre fins al febrer, de 12.30 a 13.30 h (15 hores)

Pla de formació de zona, CRP del Segrià

Taller a centre. Educació infantil–primàriaAdreçat a centres educatius que estiguin interessats a conèixer diverses pràctiques artístiques contemporànies i aplicar-les a l’aula.Formadora: Helena Ayuso Moli, Servei Educatiu de la PaneraLloc de realització: a concretar amb el centreInscripció: CRP del Segrià i Centre d’Art la Panera

Objectius:–    Introduir l’art contemporani a l’escola des de la transversalitat i la interdisciplinarietat que el caracteritza.

–    Analitzar com treballen els creadors contemporanis per tal d’aplicar aquests referents a l’escola.

–    Propiciar la creació de processos artístics en relació amb el context, l’entorn i la realitat propera a l’alumne i l’escola.

–    Formalitzar una producció per tal de fer visible el projecte, que es presentarà a les Jornades de Portes Obertes del Centre d’Art la Panera.

–    Descriure i analitzar l’experiència per tal d’avaluar-la i donar-hi continuïtat.Continguts:1.    L’art contemporani com una forma de coneixement proper al món en què vivim i que ens permet ser crítics i actuar davant la societat.

2.    Els processos creatius dels artistes, les maneres de treballar que es poden aplicar i utilitzar en les programacions del centre educatiu.

3.    Recursos i lectures vinculats a l’art contemporani que ens permeten avançar en la nostra formació com a educadors.

Per a més informació: Helena Ayuso Moli, tel. 973 262 185 o a/e educaciolapanera@paeria.cat