Saltar al contingut Saltar a la navegació

Crea el teu propi bestiari!

11h

A càrrec de Marc Herrero. Diumenge 24 de setembre, 11.30 h. Centre de Documentació, Centre d’Art La Panera. Activitat familiar. 20è aniversari de La Panera.

 

L’artista Marc Herrero proposarà als participants del taller la creació d’un imaginari ecològic multiespècies a través del dibuix i el collage. Partint de la ficció d’una situació apocalíptica, es proposa crear un compendi d’animals fabulats, monstres imaginaris i bèsties fantàstiques.

 

Activitat vinculada a l’exposició individual de Marc Herrero «La terribilitat de la carn», on l’artista trasllada la iconografia del Judici final de Miquel Àngel al nostre món contemporani, i la reinterpreta en relació amb la situació actual de col·lapse ecològic. En la seua investigació visual, basada en el dibuix amb grafit i retoladors, la doctrina bíblica apocalíptica queda substituïda per una cosmologia biocentrada. Agrupades en àmbits temàtics, les imatges d’Herrero reformulen la filosofia religiosa animal, les pràctiques de taxidèrmia, les dinàmiques de productivitat, els fenòmens de les mutacions i el desig humà de dominar el món.

 

«La terribilitat de la carn» és una exposició de l’artista Marc Herrero, a cura de Christian Alonso (17 de juny – 1 d’octubre de 2023).