Saltar al contingut Saltar a la navegació

DEIXA VOLAR ELS TEUS MILLORS DESITJOS PER LA MARATÓ POSA ALES AL TEU COR!   AQUESTA MARATÓ TOCA A TOTHOM

En motiu de la Marató i la proximitat de les Festes de Nadal us convidem del 12 al 24 de desembre, a venir a la Panera a recollir el vostre KIT TALLER, una proposta creativa per a tota la família. Organitzada conjuntament per l'Associació Llavors de Vincle i el Centre d'Art la Panera.
Un taller pensat en la situació actual de la COVID, que ens permetrà participar en La Marató d’enguany. Els donatius que es recaptin aniran destinats a La Marató. Aquests es podran fer a través de la web de Llavors de Vincle o en una guardiola a La Panera.

Aquest kit conté dues propostes per a que durant aquestes setmanes puguem gaudir d’unes estones en família. La primera proposta consisteix en crear el teu propi missatge a partir de la creació d’un cor fet amb papiroflèxia, on la geometria, el color i la tipografia es combinen en forma de desig. La segona proposta és un seguit de propostes tipogràfiques dissenyats per Sergi Delgado, tipògraf en residència de La Panera. Aquests fan referència  al lema de la Marató: AQUESTA MARATÓ TOCA A TOTHOM i també a les Festes de Nadal. Aquests dissenys els podrem intervenir a casa amb pintura, colors, collage o de manera digital. Després us animem a compartir-ho a les xarxes #sergidelgadolapanera o #lapanera

Fitxers