Saltar al contingut Saltar a la navegació

Demo_3. Què fem amb la performance? Què fem amb la performativitat?

Cabello / Carceller

Del 2 al 5 d’octubre del 2014

Taller impartit per Cabello/CarcellerLes pràctiques artístiques es troben en un procés de renovació constant, del qual sorgeixen preguntes a les quals cada cop resulta més difícil donar respostes coherents. El sistema de l’art ho intenta i utilitza diferents estratègies per donar cobertura a les noves formes de creativitat i d’expressió social, tot i que no sempre les solucions que es donen són les més encertades. La constant renovació discursiva i les posicions poc acomodatícies que nombrosos artistes mantenim dins i fora d’aquest sistema generen al seu torn noves possibilitats creatives per a una acció crítica.En aquest taller ens aproparem a unes pràctiques identitàries que van canviar i canvien la manera segons la qual s’entén la presència de l’artista amb i davant la seva feina. Dins de les arts visuals, l’element escènic ha permès confrontar els públics amb una teatralitat expandida que, si va ser en un principi rebutjada, ha acabat consolidant la seva presència i generant debats que sovint ens col•loquen davant de situacions que ens requereixen una gran consciència de qui som, on som i com actuem.Participants:

Christian M. Alonso, Marta Bisbal, Irene López, Pol Merchán, Maria Monseny, Tánia Pinilla, Bàrbara Sánchez, Jaume Simon ContraDAFO Projectes

Centre d’Art la Panera

I la col·laboració de Ciències de la Educació de la Universitat de Lleida (UdL), EAM Leandre Cristòfol, Escola d’art Ondara de Tàrrega.