Saltar al contingut Saltar a la navegació

ES QUE AHORA NO PUEDO. PERFORMANCE A CÀRREC DE MARC VIVES

La primavera de 2018, l’artista va dur a terme una sèrie d’exercicis físics des del mar, es va enfrontar al revers de la muntanya de Montjuïc i va provocar un gir introspectiu en la seva manera de fer, en què la muntanya ocupa un lloc al·legòric. El resultat d’aquesta experiència, instal·latiu i litúrgic, es va poder veure de manera paral·lela a la galeria etHALL de Barcelona.

A causa del caràcter íntim de la proposta, es van establir setmanalment una sèrie de visites, en les quals Vives rebia grups reduïts per introduir-los en el procés de gestació de l’exposició i dedicar a cada assistent una performance privada.

La proposta per a la Panera és una reescenificació d’aquell moment.

Marc Vives Muñoz (Barcelona, 1978) és artista, entre la investigació, la docència i la gestió. El seu treball es desenvolupa entre les arts escèniques i les visuals. Sempre que pot, canta i neda, en una recerca de pistes per entendre per què fa el que fa. Els treballs i projectes en els quals participa són part d’un procés d’investigació que podríem definir com a vital i, per tant, s’emmarquen en diferents estratègies d’aprenentatge de manera individual i col·lectiva, juntament amb Laia Estruch, Juan López i Martín Vitaliti; amb el grup d’investigació «Si CentroCentro fuera FueraFuera», CA2M i MACBA; en contextos educatius com Eina, Massana i En Residència, i a través del projecte de gestió cultural comunitari «GRAF.cat».