Saltar al contingut Saltar a la navegació

ESTIU A LA PANERA 2010! Tallers d’artista

Lloc: Centre d’Art la Panera

Dies: 7 i 8 de juliol de 2010

Horari: d’11 a 14 h

Edat: de 5 a 8 anys / 9 a 12 anys

Preu: 5 €

Data límit d’inscripció: 30 de juny de 2010


El Centre d’Art la Panera organitza durant les vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i Estiu), tallers d’artista adreçats al públic d’edats compreses entre els 5 i els 12 anys. Aquesta activitat té l’objectiu d’apropar la multidisciplinarietat de l’art contemporani en benefici de la creativitat.


Taller clicKart!


Edat: de 5 a 8 anys


Amb aquest taller d’animació, els nens i nenes es convertiran en els directors, guionistes i realitzadors de la seva pròpia pel·lícula!


Els protagonistes del film seran les joguines i la plastilina, que escenificaran una història realitzada de manera conjunta, animada a partir de la tècnica de l’Stop Motion. 


Jordi D. Vidal Malagarriga (Lleida, 1980)


És mestre d’educació primària i llicenciat en Comunicació Audiovisual. Actualment treballa com a mestre al CEIP Príncep de Viana de Lleida.

Ha realitzat diferents treballs publicitaris i curtmetratges. També ha realitzat el documental Petjades, present en l’exposició «Territori Lleida», realitzada al Centre d’Art la Panera durant aquest any.


Taller Enganxa’t!


Edat: de 9 a 12 anys


Amb aquest taller, descobrirem un nou tipus d’art urbà: els adhesius.


Tindrem l’ocasió d’aprendre moltes maneres de realitzar els nostres adhesius, per col·locar-los allà on vulguem i demostrar que som uns autèntics artistes!


Juan Aizpitarte (Sant Sebastià, 1974)


Es va graduar a l’École Nationale Superieure de Beaux-Arts de Bordeus. El seu treball parteix del vídeo i la instal·lació, encara que també treballa amb altres disciplines artístiques, com la performance, la serigrafia, el so, l’escultura, el vídeo i la fotografia. En els seus últims treballs el joc s’imposa com a forma de comunicació, ja que introdueix el públic com a part de les seves obres. Investiga i intervé en territoris urbans a través de diferents accions.

Fitxers