Saltar al contingut Saltar a la navegació

INTERNET TOUR #12 PRESENTACIÓ PÚBLICA DELS RESULTATS DEL TALLER DE MARIO SANTAMARÍA

Presentació pública dels resultats del taller de Mario Santamaria amb la col·laboració de la Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida en el marc del Grau en Disseny Digital i Tecnologia Creativa.

La idea d’Internet com una xarxa neta i etèria les dades de la qual s’emmagatzemen al “núvol” no és més que una fal·làcia que amaga milers de quilòmetres de cables de fibra òptica, innombrables centres de dades i un creixent consum energètic global. Internet es compon d’una sèrie de materials, construccions i intervencions que s’amaguen a simple vista; des d’edificis anodins al centre de les nostres ciutats, fins a platges urbanes on els cables submarins que connecten països i continents estan enterrats sota la sorra

Internet Tour és una iniciativa de Mario Santamaría que proposa una exploració col·lectiva  la infraestructura física d'Internet, a mig camí entre la ruta turística del no turístic, la performance i la il·luminació profana. Acompanyats per un guia que introdueix cadascun dels punts d'interès de la visita, els assistents pugen a un autobús que els porta a visitar els llocs pels quals circulen els nostres emails, missatges, likes, comentaris, vídeos i fotografies.
 

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

De 10 a 13 h

Preu: 3 euros

Sortida i arribada: Camp d’esports

Col.labora: ISEA 2022