Saltar al contingut Saltar a la navegació

L’art contemporani als espais educatius

Universitat de Lleida - Cappont
Aula 1.11 Edifici Polivalent


Assessor: Sr. Javier Abad Molina, professor d’Educació artística, Centre Universitari La Salle (Universitat Autònoma de Madrid)

Activitat de formació contínua destinada a tot el professorat, educadors i estudiants.

Activitat reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La inscripció es pot fer per telèfon o per correu electrònic, a través del Centre d’Art la Panera. Adreça: Centre d’Art la Panera (pl. de la Panera, 2, 25002 Lleida) Tel.: 973 262 185 C/e: educaciolapanera@paeria.cat Preu: 10 € (5 € per a estudiants) Places limitades

Objectius:

-    Conèixer alguns artistes de finals del segle XX i del segle XXI i els seus treballs, així com noves propostes educatives relacionades amb l’art contemporani.

-    Treballar l’art de forma transversal. Aprendre a desenvolupar noves estratègies educatives i artístiques contemporànies en el nostre context quotidià.

-    Revisar els espais del centre educatiu des de la vessant més artística.

-    Aprendre a documentar i a mostrar els resultats dels treballs i les propostes del centre educatiu.

Aquest taller és una proposta per part del Centre d’Art la Panera que pretén destinar un temps a la formació contínua de tot el professorat. Des de la Panera defensem que l’art contemporani ofereix el marc idoni per generar processos d’aprenentatge i de relació en la vida. Aquests processos estan fonamentats per propostes d’art comunitari que afavoreixen el sentit de pertinença a la comunitat. D’aquesta manera, l’art s’utilitza com a eina educativa per tal que els alumnes adquireixin una consciència que els prepari per a la integració, la col•laboració i el consens en el seu creixement personal i professional.