Saltar al contingut Saltar a la navegació

Nit Sonora 2010

De 19 a 6h

Nit Sonora és un Festival de música d’avantguarda i arts visuals que pretén mostrar les experiències que tenen lloc en el camp de la creació contemporània i les múltiples interseccions que es donen entre la música i altres disciplines artístiques, com és el cas del so i la imatge.

Amb aquest festival es vol mostrar el panorama de la música i cultura electrònica i contemporània amb projectes de l’escena local, nacional i internacional per tal de presentar les sinergies actuals entre la música, l’art i les noves tecnologies.

Hi trobarem diferents formats com dansa contemporània, lives, visuals, dj’s i videoart, que tenen com a denominador comú la experimentació en la creació contemporània  per tal de mostrar les interaccions que  tenen lloc  entre les arts visuals i la música.

Les activitats,  es realitzaran durant la tarda-nit del dissabte 4 de setembre de 2010 al Centre d’Art la Panera, a l’Església de Sant Martí que hi ha al davant del centre d’art i que s’utilitza per activitats culturals, i a la sala de festes Cotton Club.

Els artistes i projectes confirmats són: Electronic Performers, Audioguide, Aurora Records + Visual Brothers, Murcof + AntiVJ, Clara Moto + Mox, David Keno, Miquel Salla, Nuria Nieto y el col·lectiu AM+.

A més a més, a  l’interior del Centre d’Art la Panera es trobarà l’espai Imatges sonores que està destinat a les arts visuals, des de la vessant de l’art contemporani, les noves tecnologies i la música,  i un punt d’informació del Festival.

En aquesta edició del Festival es presentarà una mostra de treballs de Demoscene, un programa a càrrec de David Domingo i Isaac Muñoz.

Nit Sonora és un projecte dissenyat per la Regidoria de Joventut, el Centre d’Art la Panera i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Lleida. També es compta amb la col·laboració de  l’Associació Juvenil per les Noves Tendències d’Art Multimèdia (AM+).

nit sonora 10

Fitxers