Saltar al contingut Saltar a la navegació

NOMÉS MORIM UNA VEGADA. Reflexions (en companyia) sobre la mort i la vida. Un projecte d’Albert Potrony

«Tinc la intenció de viure per sempre o morir en l’intent», Groucho Marx.

Molts de nosaltres vivim d’acord amb aquesta premissa. Però, un cop la pandèmia remeti, ens podrem permetre continuar vivint d’esquena a la mort?

Només morim una vegada és una lectura pública dramatitzada, un recull polifònic ple d’humor, ràbia i tendresa per reflexionar, de manera col·lectiva, sobre la importància de reconèixer la mort com un esdeveniment únic i intransferible de la nostra vida. Aquesta performance és part del projecte «La bona mort», liderat per l’artista Albert Potrony, amb la col·laboració del Centre d’Art la Panera de Lleida i el suport d’Art for Change 2019 de l’Obra Social ”la Caixa”.

Els materials i textos que formen Només morim una vegada són fruit de la recerca i la producció col·lectives dutes a terme pel grup de treball del projecte, format per artistes, sanitaris, estudiants, experts en l’acompanyament del dol, persones interessades a trobar eines per dignificar el darrer tram de la vida i professors universitaris, a partir del qual s’ha interaccionat amb més de 290 persones.

LECTURA PÚBLICA DRAMATITZADA

03.03.2021/04.03.2021

19 h

Teatre Municipal de l’Escorxador

Gratuït

Fitxers