Saltar al contingut Saltar a la navegació

OBJECTES, LLUM I COLOR A L’ESCOLA BRESSOL. I ALTRES ESPAIS EDUCATIUS DE 0 A 3 ANYS

A càrrec dels creadors: Jeroni Martínez- The color lab i Enric Farrés
Dirigit a professionals de l’educació del primer cicle d’infantil, de 0 a 3 anys- Places limitades
 
Lloc Centre d’art la Panera 
+ informació 973262185 educaciolapanera@paeria.cat
 
 
Aquesta formació ofereix la possibilitat de conèixer dos creadors contemporanis, Jeroni Martínez i Enric Farrés Duran. L’objectiu és que a partir de les seves experiències creatives ofereixin recursos, eines i estratègies tant visuals, objectuals i sonores, que poden ser aplicades posteriorment a les escoles bressol o altres espais educatius 
 
Jeroni Martínez desenvolupa la seva creativitat a partir de la llum i el color, ens proposarà trucs i dinàmiques vinculades amb l’estimulació artística. Idees creatives per la creació d’ambients on la llum i el so . 
Enric Farrés Duran ens parlarà de la documentació i de com fer-la real, la performances i els objectes son la seva estratègia en l’espai. En definitiva a través de les seves experiències creatives es realitzaran processos i intervencions que pretenen aportar noves idees creatives per a la gestió educativa dels professionals i infants.
 
Organitza: Pla de Formació de l’Ajuntament de Lleida Regidoria de la Gestió dels recursos municipals, la hisenda municipal i polítiques de transparència, Recursos humans. Servei d’organització i control de gestió . 
Col·labora: Centre d’art la Panera- Regidoria de les Polítiques a favor de la creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports i Fundación Banco Santander

Fitxers