Saltar al contingut Saltar a la navegació

PUNTADES FEMINISTES

Xerrada a partir del projecte de Volem Fer saber. Del cosit a la paraula de Sandra March, amb els projectes de Patricia Chamorro, Paula Mauleon, Garbiñe Muñoz i Belén Barros. Moderat per Roser Sanjuan.

El Club de Bordado Feminista neix el gener de 2020 per promoure trobades de creació col·lectiva. El feminisme i la inclusió de persones amb discapacitat són eixos que travessen el projecte. Les cures, l'escolta i el diàleg són eines fonamentals per aconseguir un espai comú on trobar interseccionalitats entre la diversitat de dones que el conformen. Utilitzen el brodat com a pràctica artística, que pel fet d'estar feminitzada i relegada a l'àmbit domèstic no té valor. No obstant això, és la prolongació dels seus cossos per cridar i visibilitzar la lluita de les dones.

Bordad Malditas Navarra és la germana menor de Club de Bordado Feminista (València) i Bordad Malditas (Madrid), que sorgeixen de la necessitat i les ganes de crear espais segurs on compartir i aprendre de les nostres experiències com a dones amb el brodat i l'art tèxtil.

Gràcies a això han pogut generar un espai on es mantenen en contacte i unides per comentar sobretot el que ens inquieta i indigna i seguir creant coses per manifestar i moltes vegades incomodar.