Saltar al contingut Saltar a la navegació

Setmana Santa a la Panera

SFX!!!! (EFECTES ESPECIALS)

Taller a càrrec de Enric Cortés


20 i 21 d’abril / De 16 a 19h / Adreçat a Joves de 13 a 15 anys / Places limitades / Preu: 5 euros

EL TALLER

En aquest taller, aprendrem a identificar diferents tipus d’efectes especials, així com també aplicarem les tècniques més bàsiques del efectes especials, d’imatge i sonors. Els efectes especials (en anglès - special effects o SFX) s’utilitzen en la indústria del cinema o en televisió per a aconseguir escenes que no es poden realitzar per mitjans normals, com per exemple un viatge a l’espai. L’objectiu és crear un curtmetratge on els efectes especials siguin importants per la narració de la historia.

ENRIC CORTÉS

Realitzador, ha treballat en el món de la televisió des del 1993, per Antena 3 en programes com Esta Noche Cruzamos el Mississippi o En Buenas Manos. En l’actualitat, ha creat una productora pròpia  Audiovisuals Trèvol, on es produeixen i realitzen programes de temàtiques molt diferents, com decoració, infantil, viatges i motor per a TV (canals Locals i canals Temàtics), com Xarxa de Televisions locals, Canal 9, entre d’altres.Papermind Kids & Papermania

Taller a càrrec de Pilar Sola i María de Gibert


20 i 21 d’abril de 2011 / De 11 a 14h / Edat: De 9 a 12 anys /  Places limitades / Preu: 5 euros

A cada participant se li lliuraran els materials i les instruccions necessàries per realitzar les peces que després formaran part de la seva pròpia publicació. Aquest fanzine serà l’objecte que compilarà tots els exercicis, dintre de la seva bossa Papermind personalitzada, i que cada participant s’endurà amb ell a casa.

L’objectiu d’aquest taller és posar a l’abast dels més petits el món del disseny i l’art actual, al mateix temps que s’aprofita perquè deixin anar la seva creativitat i desenvolupin la seva pròpia sensibilitat en aquest camp.

Pilar Sola s’encarregarà de guiar els participants durant els dos dies del taller, acompanyada de María de Gibert, ambdues assídues col·laboradores del col•lectiu Papermind.

PILAR SOLA:

Llicenciada en Belles Arts i amant de la producció gràfica en tot tipus de materials, actualment inverteix les seves energies en la combinació de les noves tecnologies i els processos més artesanals. Ha treballat en diferents estudis de disseny, com Panatom (a Berlín), fins a ser responsable del Taller de Disseny de l’Escola Elisava. És fundadora, juntament amb María de Gibert i Marina Muñoz, de la marca MariMariPi, un estudi de serigrafia que realitza peces originals, tant tèxtils com en paper.

MARÍA DE GIBERT:

És dissenyadora gràfica i una gran apassionada del món editorial. Formada a l’escola d’art i disseny Massana, va completar els seus estudis a l’escola d’arts de Gant (Bèlgica). Ha treballat en diversos estudis, com Emeyele, i actualment treballa com a il•lustradora freelance per a diferents projectes. És fundadora, juntament amb Pilar Sola i Marina Muñoz, de la marca MariMariPi, un estudi de serigrafia que realitza peces originals tant, tèxtils com en paper.