Saltar al contingut Saltar a la navegació

SÍ! AIXÒ ÉS EXACTAMENT EL QUE VOLIA DIR! (UN EXERCICI DE MISOFONIA)

CONCERT A CÀRREC D'AGNÈS PE DINS EL PROJECTE QUASI VEU

Concert sonor instal·lat en directe, en el qual s’activen diferents estímuls lumínics en funció dels sons corporals produïts.
 
Un organisme que divaga quan parla. Un dels únics reptes és aconseguir que emmudeixi. Són necessaris 45 minuts per descobrir el seu metabolisme de manera pulcra, concisa i emotiva. Si pateixes misofonia —fòbia als sons quotidians—, pots decidir si accedir al seu cos o no.

Quasi Veu és un projecte de recerca i curadoria desenvolupat per set agents de l’àmbit de les arts visuals i la cultura contemporània. Ha estat impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat i la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya en el context que la crisi de la COVID-19 ha generat en el sector cultural i, més concretament, en l’àmbit de les arts visuals. El projecte neix amb la voluntat de ser una plataforma de reflexió i de debat que es desplega tant en línia com presencialment. Aglutina pràctiques artístiques, de recerca i de mediació, incorporant el diàleg amb agents d’altres àmbits i de diferents punts del territori.