Saltar al contingut Saltar a la navegació

Taller Broadcasting Art

El Taller Broadcasting Art, dirigit per Rosa Pérez de Fluido Rosa (RNE – Radio 3) consisteix en fer una lectura de l’arxiu sonor del territori de Lleida. Una revisió contemporània realitzada amb tecnologia digital per creadors a partir de l’arxiu sonor del territori, amb l’objectiu de dibuixar un mapa sonor revisat del País, posar al dia la tradició oral, musical, de paisatge i d’altres conceptes sonors, i relacionar als músics i creadors sonors de l’àmbit geogràfic. En definitiva, el Taller Broadcasting Art pretén interrelacionar als creadors amb la finalitat de generar una xarxa de treball i coneixement que origini noves propostes i nous projectes sonors.


En el marc del taller, cadascú dels participants crearà una peça d’art sonor al llarg d’aquesta setmana, a partir de l’arxiu sonor del territori, amb la voluntat de crear un mapa sonor del territori de Lleida.


Participants Lleida:

Pep Gaya, Oskar Kina, Enric Mir, Manel Reig, Lluís Ribalta i Miki Salla.Participants online (procedents del taller realitzat a Asturies):

Ramón Prada i komatsu.