Saltar al contingut Saltar a la navegació

TPD. Taller a càrrec de La Coma Studio, tipògrafs en residència 2018

El Centre d’Art La Panera organitza aquest taller de creació tipogràfica amb la finalitat de mostrar a nens i nenes el procés de creació d’una plantilla (stencils) i les variacions que en poden resultar, tot aprofundint en el coneixement formal de les lletres i de la seva escriptura.

Taller en el marc de l’exposició «Tinta Fresca», que gira al voltant de l’experimentació en el dibuix i la tipografia.

La Coma Studio: l’any 2015 inicien el seu projecte personal una parella de joves dissenyadors gràfics formats a l’Escola Massana i a l’Escola EINA de Barcelona. Desenvolupen projectes d’identitat i editorial, donant sempre un paper principal al concepte, la simplicitat formal i la tipografia. 
Entenen el recurs tipogràfic com una eina vertebradora del discurs gràfic, i l’utilitzen tant a partir de l’experimentació física com de l’exploració de la seva pròpia morfologia. Per altra banda, apliquen la seva visió singular, artística i sensorial del disseny gràfic en la formalització dels seus projectes.


Centre d’Art La Panera
Edat: de 5 a 9 anys
Preu: 5 € / 3 € (socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i nombroses)
Inscripcions: places limitades.

Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat. De dimarts a divendres, de 10 a 13h