Saltar al contingut Saltar a la navegació

15a JORNADA DE PORTES OBERTES

El Centre d’Art la Panera presenta la 15a edició de les Jornades de Portes Obertes. Durant el curs escolar, el Centre d’Art la Panera du a terme programes educatius, alguns d’ells assessorats per artistes, que comprenen des d’escoles bressol, educació infantil, educació primària, secundària i batxillerat, fins a la universitat, l’educació no formal i informal.
La mostra té com a objectiu  fer visibles els projectes generats pels centres i les entitats que durant l’any han seguit les propostes pedagògiques de les exposicions en curs de la Panera.  Amb aquesta premissa, les Jornades ens serveixen per valorar i reconèixer públicament la tasca educativa dels diferents centres d’ensenyament i del seu personal docent, així com de les entitats i professionals que durant l’any creen aprenentatge a partir de l’art i la cultura contemporània.

Participants: Escoles Bressol Municipals de Lleida; Llar d’infants el Carrilet (Albatàrrec); Escola Parc de l’Aigua (Lleida); Escola La Creu (Torrefarrera); Escola Pràctiques I (Lleida); Escola Frederic Godàs (Lleida); Col·legi Claver- Jesuïtes (Lleida); INS Martí Miquel i Pol (Cornellà de Llobregat); INS Màrius Torres (Lleida); Escola d’art Trama (Lleida); Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social: Grau en Educació infantil Gestions Creatives Projecte Llocs 2 amb l’artista Marta Ricart  i Grau d’Educació Primària; CEE Siloé (Mollerussa); CEE l’Estel (Balaguer); Associació PROSEC (Lleida); Taller Encaix a càrrec de The Color Lab en motiu d’Animac; Treball a Barris (Centre històric) Institut Municipal d’Ocupació (Ajuntament de Lleida); La Saleta (Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol, Àrea de Benestar Social, Centre d’Art la Panera) i Fundació Arrels Sant Ignasi (Lleida). 

Activitats:
Dimarts, 26 de setembre a les 18.00 h, es durà a terme la presentació de la programació expositiva del curs 2017–2018, i seguidament, a les 18.30 h, s’inauguraran les Jornades amb la presentació d’alguns dels projectes.

Fitxers