Saltar al contingut Saltar a la navegació

8a Jornada de Portes Obertes

Enguany les 8a Jornada de Portes Obertes, es realitzarà des del 7 al 19 de setembre de 2010. És una activitat que té com objectiu mostrar les produccions artístiques i els treballs generats per aquells centres i entitats que han seguit durant el curs les nostres propostes expositives i didàctiques. Els treballs presentats estaran relacionats amb les exposicions realitzades durant el curs 2009-10: Park Life de Martí Guixé; 25 obres, 17 artistes i 4 relats; Territori Lleida, Veu entre línies i 7a Biennal d’Art Leandre Cristòfol.
En aquesta edició, a més a més, s’exposaran els cartells guanyadors del 4rt Concurs de Cartells organitzat per l’Associació de Salut Mental de Ponent i el Club Social La Bruixola, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.
Al mateix temps es mostraran els resultats del Tallers organitzats pel Centre d’Art la Panera al llarg de l’any 2010 com es el cas del Taller Derives Urbanes a càrrec de Francesc Ruiz, o els tallers d’estiu Clickart i Enganxa’t.
LLAR D’INFANTS EL CARRILET (Albatàrrec), LLAR D’INFANTS JOSEP BORRÀS (Lleida), ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS DE LLEIDA (El Rellotge, Balàfia, Secà, Magraners, Raïmat, Cappont, Llívia, Bordeta, Suchs), CEIP SANT JORDI (Lleida),  CEIP TERRES DE PONENT (Lleida), CEIP PRÀCTIQUES II (Lleida), CEIP PARC DE L’AIGUA (Lleida), CEIP ENRIC FARRENY (Lleida), CEIP JOC DE LA BOLA (Lleida), CEIP LA GINESTA (Lleida), CEIP LA MITJANA (Lleida), CEIP ARRELS (Alamús), CEIP SOL IXENT (Corbins), CEIP PRACTIQUES I (Lleida), CEIP PRÏNCEP DE VIANA (Lleida), CEIP MAGRANERS (Lleida), CENTRE D’EDUCACIÓ ESPECIAL PLANÇO (Lleida), EASD Ondara (Tàrrega), COL•LEGI CLAVER (Lleida), IES MÀRIUS TORRES (Lleida), COL•LEGI EPISCOPAL (Lleida), IES JOAN ORÓ (Lleida), UDL, ICE (Lleida), ESCOLA D’ART TRAMA (Lleida), CENTRE CÍVIC BALAFIA (Lleida), AULA HOSPITALARIA DR. ANTONI CAMBRODI DE L’HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA (Lleida), UNITAT EDUCATIVA HOSPITALARIA DE L’HOSPITAL SANTA MARIA (Lleida), ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL PONENT. CLUB SOCIAL “LA BRUIXOLA” (Lleida), UNITAT D’HOSPITALITZACIÓ DE REFERENCIA EN PSIQUIATRIA INFANTIL DE L’HOSPITAL SANTA MARIA (Lleida), CENTRE ASISTENCIAL SANT JOAN DE DÉU (Almacelles), FUNDACIÓ ASPROS (Lleida), CIJCA. CENTRE OBERT EL TRAMPOLÍ (Lleida), ALABERG MUNICIPAL. CENTRE D’ACOLLIDA LA PANERA (Lleida), CIBERAULA. ESPAI GAIROLES (Lleida)

PROGRAMA
Dimarts, 7 de setembre,
19 h. Presentació del curs 2010-2011 per als centres d’ensenyament
20 h. Inauguració de les Jornades i Lliurament dels Premis de Llibres d’artista, concurs de contes i de Treballs de Recerca de Batxillerat, convocats pel Centre d’Art la Panera.

Dimarts, 14 de setembre
18:30h. Com treballar l’art contemporani des de l’escola? Presentació d’exemples pràctics per part dels docents que participen de les Jornades de Portes Obertes.

Dissabte, 18 de setembre
19 h. Lliurament dels Premis del Concurs de Cartells del Dia Mundial de Salut Mental.