Saltar al contingut Saltar a la navegació

ArtsComing

Arts Coming edita obres d’artistes consolidats a preus accessibles. No especulem en el mercat de l’art de luxe, tampoc creiem en l’art com a distinció d’estatus social. Volem que el públic s’apropi a l’art contemporani, un art que parla de nosaltres i dels conflictes del nostre temps.  

Treballem amb els artistes per produir obres en petit format per a un nou col·leccionisme d’art contemporani a l’abast de tots i des de la complicitat. Entenem l’art com a eina de pensament crític.  

Les edicions no són limitades i impliquen processos de producció industrial o artesanal: samarretes, pòsters, petites escultures, llibres, xapes o rètols. Les peces van acompanyades d’un certificat d’autenticitat.  

El nostre web ofereix textos, vídeos, entrevistes i altres materials sobre art, filosofia, cinema i creació actual des d’una perspectiva crítica. Treballem des de casa, a Mataró (Barcelona).

Tipògraf en residència: Estudi 131.dg

Una nova proposta del centre de documentació de la Panera en la que es convidarà a diferents tipògrafs a elaborar tipografies que acompanyin les diferents exposicions del centre de documentació i activitats, així com també les de l’espai miniPanera i les del servei educatiu.

El tipògraf d’aquest 2017 serà l’estudi 131.gd i una de les primeres tipografies que crearà serà la que acompanyarà a l’exposició Arts Coming.

131.gd és un projecte entre Pau Llop i Esteve Padilla. Des de 2013 fan disseny gràfic i comunicació visual, amb una important presència de la tipografia com a element central. Formats al Màster en Tipografia Avançada de l’Escola EINA i a la London Typography Summer School, desenvolupen tipografies personalitzades per a projectes, basant-se sempre en un concepte fort (formal, teòric, argumental,…) que fa de fil conductor en el procés de disseny i formalització. Des de la Panera, i concretament des del centre de documentació, sempre s’ha apostat molt fort per la tipografia, així queda pales en les diferents exposicions que s’hi han fet, activitats, conferències, presentacions, etc. 

L’objectiu principal es potenciar la relació entre la tipografia i les edicions, el tipògraf i l’artista, i en definitiva la tipografia i l’art.
La figura del tipògraf en residència treballarà seguint la programació expositiva del centre de documentació durant tot un any.  
Entrarà en contacte amb els diferents artistes i editorials que exposin al centre. També es generaran activitats relacionades amb la tipografia ja siguin tallers o presentacions. 

Fitxers