Saltar al contingut Saltar a la navegació

L'ALMUD DE CADASCÚ. CANICHE

A cura d'Anna Roigé

Seguint la línia expositiva del Centre de Documentació de la Panera, presentem una exposició de l’editorial Caniche, creada el 2015 per Carlos Copertone i Patxi Eguiluz. Tal com indiquen els seus responsables, Caniche neix amb el propòsit de donar visibilitat a propostes que, d’una altra manera, no serien accessibles al públic, intervencions a les quals ells anomenen assalts. Accions convertides en llibres o llibres convertits en accions.

Les seves edicions no presenten un disseny comú, ni un patró determinat, ni una temàtica concreta. Cada edició és un projecte completament nou, diferent i singular que entrellaça arquitectura, disseny, art, escriptura, fotografia, instal·lació o performance

Presenten edicions d’artistes com Mateo Navarro, Paula García-Masedo, Guillermo Mora, Nacho Canut / Alaska, David Bestué, Husos, Martín-Gamero, Cai Tomos + Debajo del Sombrero, Karlos Martínez B. i Javier Arbizu, Andrés Fernández, Yolanda Andrés, Rafa Munárriz, Javier Codesal, Cerralbo Santomá, Carlos Irijalba, Cristina Garrido, Txomin Badiola, Elena del Rivero, Antonio Ballester Moreno i Moises Puente.

Amb aquest tipus de mostres es pretén donar suport i difusió a les publicacions especials, als llibres d’artista i a les editorials que, com Caniche, els editen, i per això la Panera els dedica un espai per a la seva presentació.

D’altra banda, d’aquesta manera també va augmentant el fons especial de la Panera, iniciat el 2004 i que ja compta amb més de 1.000 edicions.

Fitxers