Saltar al contingut Saltar a la navegació

Territori Lleida

Jordi Alfonso, Iñaki Álvarez, Isabel Banal / Fina Miralles, Albert Bayona, Basurama, Edgar dos Santos, Xavi Marrades,Juan Matos Capote / Noemi Sjöberg, Jesús Vilamajó Jordi V. Pou i Enriqueta Vendrell.

Amb aquesta exposició col·lectiva volem reunir diferents treballs que prenen com a tema el paisatge natural, humà i urbà de les terres de Lleida. Volem confrontar-nos amb el nostre entorn més immediat i preguntar-nos què hi succeeix, cercar-hi, per una banda, allò que es manté i, per l’altra, aquells aspectes que representen grans o petits canvis. 

Des de l’òptica de les arts visuals s’interrelacionarà els habitants del territori amb el paisatge (Isabel Banal / Fina Miralles i Jesús Vilamajó), el paisatge es construirà i deconstruirà (Albert Bayona), advertirem les transformacions que ha sofert aquest paisatge a partir de l’acció de l’home (Jordi Alfonso, Edgar dos Santos i Enriqueta Vendrell), descobrirem com transcorre la vida en una capital de comarca com Cervera (Xavier Marrades) i ens acostarem als marges, als no llocs de la ciutat (Jordi V. Pou) i ens endinsarem en els sons del riu Segre (Juan Matos Capote / Noemi Sjöberg).

Fitxers