Saltar al contingut Saltar a la navegació

El Servei Educatiu de la Panera ha estat convidat per Fundació Telefònica a formar part de l’equip que impartirà un curs de formació interna, titulat “Pedagogia aplicada als Museus” dirigit al seu personal educatiu, en col·laboració amb la Universitat Complutense i la Fundació Telefònica, Madrid

En el programa es desenvoluparan temes com la introducció a la Pedagogia, tipus de públic i programes, fonaments teòrics de l’educació en museus, entre altres. El bloc del curs que impartirà el Servei educatiu de la Panera serà Disseny de projectes educatius. Col·lectius Especials.

En aquest curs seran presents responsables de serveis educatius de museus com el Museu Nacional Reina Sofia, ARTIUM (Vitòria), CA2M (Móstoles-Madrid), Museu Thyssen, (Madrid), MNAC (Barcelona), Museu Guggenheuim (Bilbao), La Laboral (Gijón), MUPAI (Madrid), o Cosmocaixa ( Barcelona), així com especialistes de la Universitat de Valladolid, Universitat de Barcelona, Universitat Complutense de Madrid o la Universitat de Girona.