Saltar al contingut Saltar a la navegació

Laura Llaneli. MIC CHECK.

A cura de Rosa Lleó.

L’exposició MIC CHECK de Laura Llaneli proposa una revisió i selecció de treballs realitzats en els últims anys que dialoguen per primer cop entre ells alhora que inclou obres de nova producció. El seu treball se centra en la producció i investigació artístico-musical i els seus projectes es formalitzen en concerts, instal·lacions, performances, o publicacions. 

La proposta explora la relació entre la producció i experiència sonora, el llenguatge i les pràctiques de les arts visuals contemporànies. Emfatitza en l'impacte de les variacions sobre patrons i estructures estables en uns certs productes culturals, posant a prova la resistència del llenguatge com a codi o el so com a icona social. 

 

 

Laura Llaneli (Granada 1986), viu i treballa a Barcelona. Va estudiar estudis musicals i es va llicenciar en Disseny Gràfic. També és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Màster en Art Sonor. És membre de Sons de Barcelona i del col·lectiu Nenazas. 
 
Entre els seus premis destaquen Art For Change 2019, Premi Miquel Casablancas 2018, Premi Embarrat 2017 i Barcelona Producció 2014. Exposicions individuals al Casal Solleric (Palma de Mallorca), Adn Galería (BCN), Fundació Joan Miró Barcelona, Casaplan (Valparaíso, Xile), Swinton&Grant (Madrid), MMSU (Croàcia), Art3 (França) i exposicions col·lectives a Lo Pati Amposta, Fundació Antoni Tàpies i Tecla Sala entre d'altres. Actuacions en festivals i espais com Mixtur 2020, CAAMSonora 2020, LEM 2019-2020, Low-Tech-Music 2020, VIU 2019, Swab art fair 2019, Respiradero (Getxoarte) 2018, Tsonami IX (Chile) 2015, Eufònic 2013-2014. Residències a Casa de Vel.zquez, Art3 Valence, Eufònic-Lo Pati, MMSU Rijeka, Estruch Sabadell i Hangar Barcelona. 
 
El seu treball explora la relació entre la producció sonora i l'experiència, el llenguatge i les pràctiques de les arts visuals contemporànies. Destaca l'impacte de les variacions sobre patrons i estructures estables en certs productes culturals, posant a prova la resistència del llenguatge com a codi o el so com a icona social.