Saltar al contingut Saltar a la navegació

Taller per a infants de 6 a 12 anys a càrrec de Laura Meseguer.

11 a 12.30h

Taller en el qual els assistents podran descobrir el funcionament de la família tipogràfica modular SISTERS i podran crear les seves paraules i lletres a través de diferents stencils, o altres tècniques com el collage, el “cut and paste”, el dibuix, etc.

Tallarem o esquinçarem materials (papers de colors i estampats, diaris i revistes), dibuixarem amb els diferents esténcils per acabar creant els nostres noms.

Sisters és una família que presenta quatre noves fonts que comparteixen principis fundacionals pel que fa a la construcció, però que es complementen, com fan les germanes, celebrant les seves diferències. Les variacions en les característiques de contrast, pes i disseny donen lloc a quatre estils diferents anomenats numèricament (Sisters “One”, “Two”, “Three” i “Four”). Sisters no té minúscules, i es pot considerar una tipografies per títols. A l’instal·lació de la Panera coneixereu la “One” i la “Three” i podreu experimentar amb totes les possibles combinacions dels seus elements o parts, donant lloc a noves formes de lletres, i sense límit! 

Fitxers